back

Zikas Hotel. Λογότυπο, εταιρική ταυτότητα και ιστοσελίδα

Η ξεχωριστή αίσθηση που σε περιβάλλει όταν βρίσκεσαι σε έναν τόπο καινούριο αλλά παράλληλα τόσο γνώριμο και οικείο, όπως είναι η πόλη της Πρέβεζας, αλλά και η ζεστή φιλοξενία που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι στο σπίτι σου, ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους, είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που συνδύασε αρμονικά η ομάδα της Colibri για τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας αλλά και της ιστοσελίδας του Zikas Hotel στην Πρέβεζα.

Για το www.zikashotel.gr στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που να αντανακλά αυτό το δέσιμο της παράδοσης με τη σύγχρονη αντίληψη για τη φιλοξενία. Το εφαρμόσαμε δίνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα χειροποίητα σκίτσα -σε μπλε φόντο- που εναλλάσσονται στην οθόνη και παρουσιάζουν εικόνες που “μιλούν” για την πόλη. Το γραφικό λιμάνι με τα ψαροκάϊκα, τα πέτρινα σοκάκια και τα ιστορικά μνημεία, δίνουν στον χρήστη μια γεύση από την ατμόσφαιρα που περιβάλλει τόσο την Πρέβεζα, όσο και την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία του Zikas Hotel. 

Απλό μενού που δίνει άμεσα στο χρήστη τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεται για τη διαμονή, την πόλη και τις εκδρομές, καθώς και η δυνατότητα online κράτησης, ολοκληρώνουν μια ιστοσελίδα που ξεχωρίζει τόσο για το ιδιαίτερο design της όσο και για τη λειτουργικότητά της. 

Η διάδραση/εναλλαγή εικόνων διατηρείται σε όλη τη διάρκεια της πλοήγησης με χρήση της βιβλιοθήκης jquery.