back

Plin Nanotechnology

Για χιλιετίες ο κόσμος ήταν ό, τι ακριβώς μπορούσαμε να δούμε ή να παρατηρήσουμε. Τώρα η νανοτεχνολογία είναι παντού γύρω μας και η εξάπλωση των χρήσεών της είναι ραγδαία.

Αυτή η νέα startup εταιρεία εμπιστεύτηκε στην Colibri την ταυτότητά και την επωνυμία των προϊόντών τους -μιας νέας γενιάς νανο-σωματίδιων με επιχρωματικές και ενισχυμένες αντιβακτηριακές ή σιδηρομαγνητικές ιδιότητες.

Τους ονομάσαμε "Plin" -από την ελληνική λέξη μείον "Πλίν" και το λογότυπο που σχεδιάσαμε απλά απεικονίζει το σύμβολο του αρνητικού πρόσημου.

Τα νανο-σωματίδια διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, σε υφάσματα, διαλύματα καθαρισμού νερού, βαφές, καλλυντικά κλπ - ενσωματώνοντας σε αυτά ουσίες που τους προσδίδουν νέες ευεργετικές ιδιότητες.

Εξ ου και η κίνηση του αρνητικού προσήμου από αριστερά προς τα δεξιά "κόβοντας" τη βαριά και επιβλητική γραμματοσειρά, κάνοντας έτσι το λογότυπο ελαφρύτερο και παρουσιάζοντας την ιδέα της εξέλιξης και της προόδου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μεγέθη συσκευασιών είναι μικρά και το λογότυπο θα πρέπει να είναι ευδιάκριτο ακόμη και όταν είναι τυπωμένο σε πλάτος μικρότερο από 1,5 εκατοστό. Αυτό που σχεδιάσαμε μπορεί να εφαρμοστεί και σε ακόμη μικρότερα μεγέθη.