back

Ioannina Lake Run 2016

«If you run you must Lake Run». Αυτό είναι το μήνυμα του επετειακού, 10ου Lake Run, το οποίο διεξάγεται τον Σεπτέμβριο του 2016 στα πανέμορφα Ιωάννινα. Το μήνυμα αναφέρεται τόσο στην απαράμιλλη ομορφιά της τοποθεσίας του αγώνα (ίσως η ομορφότερη στην Ελλάδα), όσο και στην αγωνιστική της αξία (ιδανική τόσο για αρχάριους όσο και για και για επαγγελματίες δρομείς).

Το λογότυπο έχει στο κέντρο του το σημείο αναφοράς των Ιωαννίνων, τη λίμνη Παμβώτιδα. Οι ομόκεντροι κύκλοι της δείχνουν τη διαδρομή του Lake Run γύρω από αυτήν, αλλά και την έντονη δράση ενός αγώνα δρόμου που, σαν ένα βότσαλο, «σπάει» την ηρεμία που αποπνέει η λίμνη. Καιρός για δράση!

Εκτός από το λογότυπο, η Colibri ανέλαβε να σχεδιάσει όλη την οπτική επικοινωνία της διοργάνωσης. Αφού, λοιπόν, δώσαμε μία διεθνή νότα στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, ονομάζοντάς τον Lake Run, αναλάβαμε banners, brochures, ολοκληρωμένο website, σχέδια σε φανέλες, μπλούζες, αψίδες, stands, πάνελ συνεντεύξεων, μέχρι και τις αριθμήσεις των αθλητών, τα μετάλλια, τα αναμνηστικά, το βάθρο των βραβεύσεων και τα γραφεία.