back

Emerald Villas

Η Colibri δημιούργησε για την Tzinis Constructions και την Kasetas Architecture Construction Technology το έντυπο προβολής του νέου συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στο Πανόραμα, “Emerald Villas” και του “Malva Mountain Resort” στον Άγ. Αθανάσιο.

 Λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και των υψηλών ποιοτικών standards που διαθέτουν, αποφύγαμε την έντονη παρουσία – προσωπικότητα τυπογραφικών και graphics, που διακρίνονται μόνο στα uv βερνίκια.

Το www.malvamountain.com που δημιουργήσαμε στην Colibri, εκφράζει αυτό το συναίσθημα αγαλλίασης που απολαμβάνει κάθε φιλοξενούμενος του resort. Στο site ο χρήστης έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τη μαγεία του Malva Mountain μέσα από δύο επιλογές φωτογραφικού υλικού. Με το μενού των αρχικών γραμμάτων M, A, G, C, ο επισκέπτης της ιστοσελίδας οδηγείται σε πληροφορίες για το resort και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μία σειρά από thumbnails για να δει τη φωτογραφία της επιλογής του. 

Κάνοντας κλικ στο button “see” ο χρήστης έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τη δεύτερη συλλογή φωτογραφιών του resort. Σε αυτή την εφαρμογή οι εικόνες καταλαμβάνουν όλη την οθόνη και εναλλάσσονται αυτόματα χωρίς επέμβαση πλοήγησης από τον χρήστη (full background image gallery without navigation).