back

Ble. Rebranding, συσκευασίες, επιμέλεια εικόνας νέου καταστήματος

Κάτι ψήνεται στο blé !

 

Η παραδοσιακή τέχνη συναντά τον μινιμαλισμό.
Παραδοσιακές συνταγές και γεύσεις από την Ελλάδα και το κόσμο ντύνονται με διακριτικές gourmet πινελιές από τους ειδικούς του Ble´!
Η ομάδα Cob συναντά τον αρχιτέκτονα Claudio Silvestrin και δημιουργούν τον μεγαλύτερο ξυλοφουρνό στον κόσμο, “εδώ” στο νέο κατάστημα Ble´στην Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη!

H Colibri, Branding & Design, δημιουργεί τη νέα ταυτότητα του Ble´ σε λευκό με έντονο άρωμα ξυλόφουρνου και επιμελείται την εικόνα του νέου κατάστηματος.

To www.ble.com.gr κατασκευάστηκε από την Colibri ύστερα από ειδική μελέτη, ώστε να αποτελέσει στοχευμένα την πρώτη φάση της web presence στρατηγικής του Blé. Γι'αυτό το λόγο η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη ώστε να συγκεντρώσει όλη την ύλη και την πληροφορία του Blé και να λειτουργήσει ως το εισαγωγικό κομμάτι της δικτυακής προβολής του, μια πρώτη επαφή με το κοινό. Απλή δομή που διευκολύνει την πλοήγηση και σταθερά μενού που προσφέρουν άμεσα την πληροφορία, συνδυάζονται άρτια με τα ιδιαίτερα γραφικά της ταυτότητας του Blé, αποτυπώνοντας το μοναδικό ύφος του.