back

Φρέσκα Λαχανικά Ατμού Φρεσκούλης

Το προιόν Φρέσκα Λαχανικά Ατμού Φρεσκούλης βραβεύτηκε για τη μοναδική συσκευασία του, που ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία και την πρακτικότητά της.

Η ιδέα για το νέο προϊόν, από τη σύλληψή της έως τη συσκευασία της, αποτελεί μία καινοτομία, καθώς είναι η πρώτη φορά, που διατίθενται στην ελληνική αγορά Φρέσκα Λαχανικά πλυμένα και κομμένα σε συσκευασία doypack (σακούλα με πάτο η οποία στέκεται όρθια) με ειδική βαλβίδα ατμού. Η βαλβίδα επιτρέπει στο προϊόν να μαγειρευτεί στον φούρνο μικροκυμάτων μέσα στη σακούλα του με τον ατμό που δημιουργείται εσωτερικά. Η συσκευασία είναι από υλικό κατάλληλο για φύλαξη τροφίμων και 100% ανακυκλώσιμο.

Σχεδιάσαμε εικαστικά τη συσκευασία με κύριο στόχο να αναδείξει την αξία, την αγνότητα και την καθαρότητα του ίδιου του φρέσκου προιόντος. Το αφήνουμε να "μιλήσει μόνο του" μέσα στη διάφανη συσκευασία, ώστε ο καταναλωτής να διαπιστώσει ο ίδιος την φρεσκάδα και την ποιότητά τους. Μάλιστα, δίνεται η αίσθηση ότι τα λαχανικά βρίσκονται πάνω σε ξύλο κοπής, τονίζοντας έτσι ότι είναι φρεσκοκομμένα και έτοιμα για να μαγειρευτούν κατευθείαν στον ατμό, χωρίς να χρειάζονται ούτε καν πλύσιμο. 

projects του ιδιου πελατη: 
Φρεσκούλης Φρέσκα Λαχανικά