back

Η παρέα των φύλλων

H Ioniki αναπτύσσεται γοργά για να ανταποκριθεί στο ρόλο του κορυφαίου παραγωγού ελληνικής παραδοσιακής πίτας. Με εξαγωγικό προσανατολισμό και ισχυρό ανταγωνισμό στην Ελλάδα, η εταιρία αποφάσισε να ανανεώσει την εικόνα και την επικοινωνία της σύμφωνα με το σύστημα αξιών και τους αναπτυξιακούς της στόχους. 

Μας κάλεσαν να βοηθήσουμε και ξεκινήσαμε με ένα ερωτηματολόγιο προς τους εργαζόμενους και τα στελέχη της εταιρίας. Η αξιολόγησή του βοήθησε και τις δύο πλευρές να κατανοήσουν καλύτερα τις δυνάμεις και τις αδυναμίες της εταιρίας. 

Ο στόχος του ανασχεδιασμού ήταν μια πιο φιλική, πιο συναισθηματική και άμεση ταυτότητα. Και παρότι ο ανασχεδιασμός τους λογοτύπου έμεινε κοντά στο ιστορικό σήμα, όλα τα υπόλοιπα άλλαζουν-νέα μηνύματα και κείμενα, νέα αισθητική φωτογραφίας, μια πανταχού παρούσα εικονογραφική διήγηση της «παρέας των φύλλων», μια ανανεωμένη αισθητικά και δομικά ιστοσελίδα. Μετά το λανσάρισμα της νέας εικόνας στην Food Expo 2019 η Ioniki θα συνεχίσει το πρόγραμμα rebranding και την ανάπτυξη της σε νέες αγορές.